Afslanken en slank blijven? Kom goed in je vel met Fitspel!

Geen nieuw dieet, maar blijvend slank blijven

slank blijven tips

90 days to a new you! 

Dit inspirerende programma leert je een nieuwe manier van afslanken om blijvend goed in je vel te zitten én op deze manier zal je slank blijven.

Want het is een van de moeilijkste dingen: afvallen en vervolgens de kilo’s eraf houden. Vaak verlies je met een dieet wel een aantal kilo’s, maar die komen er ook net zo snel weer aan. Fitspel maakt een einde aan dit jojo-effect en pakt het anders aan.

Wie Fitinspiratie kent, weet dat fit zijn verder gaat dan een afgetraind lijf en gezonde salades (goed bezig trouwens). Maar juist anno 2020 betekent fit zijn ook goed in je vel zitten. Wat is dit nu, goed in je vel zitten? En wat is geluk voor jou? Afslanken bij Fitspel gaat ook juist over je mindset en over geluk.

Afslanken begint met anders denken.

Fitspel is dus geen dieet. Het is niet voor korte termijn, maar het afslanken is voor altijd. Het is niet frustrerend zoals een dieet, maar iets wat juist leuk is. Dít is iets dat wel werkt.

In deze blog leg ik uit wat Fitspel precies inhoudt, hoe het programma er uit ziet en wat jij er uit kan halen.

 

Afvallen en fit worden: Dit is wat je kan verwachten van Fitspel

Fitspel is een inspirerend programma die je in 12 weken (90 dagen) een nieuwe manier van afslanken aanleert. 

Samen met Fitspel en andere medespelers ga je ontdekken dat je nooit meer hoeft te diëten, dat het ook op een leuke en makkelijke manier kan. En dat je gewoon lekkere dingen kan blijven eten.

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn toch? Waarom werkt het dan toch? Dit komt omdat Fitspel een andere aanpak heeft. 

Waar diëten vaak hetzelfde effect heeft gaat het in dit programma over de werkelijke reden die je hebt om af te slanken. 

Je gaat ontdekken hoeveel invloed je op je eigen handelingen hebt, hoe jij over jezelf denkt en de invloed die je hebt op de keuzes die je maakt. Hoe zie jij jezelf en hoe wil jij jezelf zien? 

Slank blijven

Je krijgt hiervoor verschillende tools, opdrachten video’s en coaching aangereikt. In het 90 dagen programma krijg je elke dag content om de totale focus te behouden. Dit kost je niet veel tijd maar houdt je wel scherp. Door in het programma te kijken naar je mindset en te ervaren dat bewegen ook leuk kan, zijn ga je beter in je vel zitten – en automatisch ook slank worden. 

Je krijgt daarbij toegang tot de besloten community van Fitspel. Hierbij heb je direct contact met jouw specialist en met medespelers. Hier kan je vragen stellen, samen plannen opstellen of ideeën delen en elkaar steunen en motiveren. 

Na de 12 weken is er ook de mogelijkheid om doorlopend met het Fitspel Gold programma verder te gaan. Hier kan je verder gaan met jouw nieuwe gewoontes en je stabiele basis om zo verder te gaan met afslanken én slank blijven! Dit betekent NIET meer JoJo’en, NIET meer diëten en NIET meer aankomen, nooit meer!

Klik hier voor het Fitspel programma >>>

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een fit lichaam en slank blijven, krijg je het volgende ervoor terug:

 

  • Een welkomstpakket 
  • Van stress en frustratie naar rust in je kop en meer energie!

  • Van constant een nieuw dieet naar nooit meer een dieet

  • Van jojo-en naar blijvend resultaat

  • Van onzeker zijn naar een zelfverzekerde, krachtig persoon

Je krijgt bij het programma elke dag een mail over mindset, voeding of beweging en je krijgt opdrachten om uit te werken. Je hebt daarnaast 3 keer een fysieke bijeenkomst voor een totale body scan en er zijn groepsevenementen. Hier ga jij, veilig en op afstand, meer gaat leren over de nieuwe manier van afslanken en een persoonlijk plan opstellen. 

Verder kan je vanuit thuis werken en is het een online programma. Je krijgt ook een welkomstpakket thuisgestuurd. Hieronder zie je alles wat je ervoor terug krijgt als je meedoet aan Fitspel. 

Ben je benieuwd of dit iets voor jou kan zijn? Bekijk actuele kortingen van Fitspel >>

Afvallen vergoed door zorgverzekering

Wil jij starten met Fitspel? Je kan een deel van de hulp bij afvallen namelijk (deels) vergoed krijgen! Klik op het BGN logo om te zien of jouw ziekte zorgverzerkering afvallen met Fitspel (deels) vergoedt.

Live Seminar over afvallen: 25 oktober!

Twijfel je of je meedoet aan het Fitspel programma of wil je gewoon inspiratie opdoen om voor altijd slank te blijven? Dan is het Brainfood seminar misschien iets voor jou!

Ook voor dit Live Seminar geldt:

🍀Geen nieuw dieet, maar de focus op geluk en een blijvend slank lichaam.
🍀Dit is een hele gave bijeenkomst om te leren hoe je een gezonde leefstijl kan creëren die je gaat volhouden.
🍀In dit Live Seminar van Fitspel krijg je vanuit bakken ervaring als voedingsspecialist, gewichtsconsulent en leef en leefstijlcoach, een nieuwe manier van kijken mee en neem je afscheid van frustrerende diëten.
🍀Je gaat het anders aanpakken! 

Tijdens de live seminar Brainfood, leer je in 1 dag hoe je een gezonde leefstijl kan creëren die je gaat vol houden.

Dit ga je doen:

Ontdekken wie jij was en wie jij wilt worden.

Het ontkleuren van je verleden en het visualiseren van de toekomst, zodat je weet wat je NU moet doen.

Niet alleen het omdenken, maar het omdoen van oude belemmerende overtuigingen.

Jouw WAAROM vraag.

Concreet maken van jouw doelen door deze SMART te maken.

Aan het eind van de dag ga je naar huis met de start van jouw persoonlijk voor-altijd-slank plan.

Wanneer? 
25 oktober 10:00-15:00, regio Amsterdam

ACTIE
Met de code ‘Fitinspiratie
krijg je 10% korting op deze dag! De plekken zijn veilig en op afstand, met de nodige maatregelen. Er zijn ook alleen een beperkt aantal plekken beschikbaar voor het seminar.

Klik hier voor 10% korting op het Live Seminar Brainfood! >>>

Tips om slank te blijven

Zoals vele herken je het misschien dat afvallen soms lukt, maar het vooral lastig is om slank te blijven. Daarom geeft Fitinspiratie hier nog een aantal extra tips die je gaan helpen om de kilo’s eraf te houden!

1. Drink genoeg water!

Water geeft een voller gevoel en is goed voor je lichaam! Wil je gaan snacken? Drink eerst een groot glas water op en kijk of je honger al iets zakt. Vaak scheelt het al de helft!

2. Ga niet alle snacks of ‘slechtere’ eten vermijden

Wanneer je dit doet, krijg je vaker honger en meer cravingsmomenten, waarbij je de onwijze trek (in iets zoets) niet kunt weerstaan. Het is best oke om af en toe een snack te nemen, hier zal je niet van aankomen. Wees je alleen bewust van de snack en de 80/20 procent regel. Zolang je basis gezond is en je niet te veel eet, kan je prima een (lekkere) snack tussendoor nemen en voorkom je vreetbuien.

3. Maak regelmatig een eiwitsmoothie met deze Orangefit recepten

Eiwitten helpen je een voller gevoel te geven en sneller af te vallen. Daarnaast is het een belangrijke bouwsteen voor je lichaam. Met deze lekkere smoothie recepten heb je echt niet door dat je super gezond bezig bent!

3. Zoek een andere afleiding dan eten

Vaak zie je dat het makkelijk is om te gaan eten als je je even verveeld of niet genoeg afleiding hebt. Wees jezelf hiervan bewust! Zoek een andere afleiding, neem een glas water, of ga een stuk wandelen. Ook kan het handig zijn om tandenstokers bij de hand te hebben en elke keer als je eraan denkt ga je daarmee aan de slag. Daarna nog steeds lekkere trek? Denk dan terug aan je motivatie waaróm je nu je doelen hebt bereikt. Soms is het ook gewoon handig om je bed in te duiken en te gaan slapen. Dan is het zo weer morgen en kan je weer gezond aan de dag beginnen!

4. Kauw wat vaker op  je voedsel en tel dit

Let eens op het aantal keer dat je je voedsel kauwt. Natuurlijk hoeft dit niet altijd, maar als je eens begint met 20 keer op je voedsel kauwen, zal je merken dat je veel langer doet over je maaltijd. Hierdoor raak je veel sneller vol en verzadigd dan wanneer je snel eet. Daarnaast kan je langer en bewuster genieten van je eten en zal je daardoor minder snel andere snacks pakken.

5. Vervang ongezonde snacks voor voedende snacks

Een aantal voorbeelden zijn de gezonde cheesecake op Fitinspiratie, het gezonde ijs recept – gemaakt van fruit, of andere tips voor gezonde snacks die toch proeven als een verwen momentje!

 

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK 

Sport motivatie

Motivatie om te sporten

Motivatie om te sporten - 7 power tips!

Lees meer
Gezonde kapsalon met zoete aardappel

Gezonde kapsalon!

Gezonde kapsalon met zoete aardappel, kip en knoflooksaus!

Lees meer
gezonde cheesecake

Gezonde cheesecake

Gezonde cheesecake met veel eiwitten!

Lees Meer
Wil je meer Fit Tips ontvangen?Abonneer je op de wekelijkse Fitinspiratie Nieuwsbrief!

Ontvang elke week een nieuwe tip om je op een makkelijke manier lichamelijk en mentaal fit te voelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *